ΣΠΟΡ

Ο Μιχάλης Λεμονής διδάσκει Βoccia στο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος” υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, τον Μιχάλη Λεμονή, μέλος του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ Μεγαλόνησος, αλλά και πρωταθλητής Ελλάδος στο Boccia.

Ο αθλητής συνομίλησε με τους μαθητές, απάντησε στις ερωτήσεις τους και τόνισε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός αλλά όλοι πρέπει να χαίρουν σεβασμού και εκτίμησης. Έπειτα, ο κ. Λεμονής μύησε στο άθλημα του Μπότσια τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι έδειξαν χαρά και ενθουσιασμό για το παιχνίδι.

neratzoulis neo

Το Boccia αποτελεί άθλημα για αθλητές με αναπηρία και συμπεριλαμβάνεται στα Παραολυμπιακά αθλήματα. Η τιμή της επίσκεψης του κ. Μιχάλη Λεμονή για το εκπαιδευτήριο ήταν ιδιαίτερη, καταρχήν λόγω της σπουδαιότητας του προσώπου του αλλά και λόγω της ένθερμης σχέσης του ίδιου και του σωματείου ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, με το εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή”Ανδρέας Γιαννόπουλος”.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του εκπαιδευτηρίου, κ. Άρης Μαρκάκης αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου και εγκάρδιος υποστηρικτής του έργου του.

bakaliko lagos

Ο κ. Λεμονής, δεδομένης της αγάπης του για το σχολείο και της οικογενειακής του σχέσης με αυτό, απένειμε τιμητική πλακέτα για να ευχαριστήσει τον κ. Μαρκάκη και τα μέλη του σχολείου για την εγκάρδια αυτή σχέση.

Η οικογένεια του Εκπαιδευτηρίου Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος” νιώθει υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που έχει ένα μέλος με τέτοιο μεγαλείο και δύναμη ψυχής.
Γιώργος Βαρνακιώτης

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button