ΣΠΟΡ

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σήκωσε για δεύτερη φορά την Ολυμπιακή φλόγαΓια δεύτερη φορά ο Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδακης, είχε την τύχη και τιμή να σηκώσει στα χέρια του την ιερή φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων.

Τι δήλωσε ο Μανώλης Στεφανουδάκης:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Για 2η φορά είχα την τύχη και την τιμή να κρατήσω στα χέρια μου την ιερή φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακων Αγώνων που θα πραγματοποιηθουν στην πολη PyeongChang της Νότιας Κορεας το 2018.

Τα συναισθήματα πολλά! Νιώθω υπερήφανος που κατάφερα κι αυτή τη φορά να είμαι ένας από τους λαμπαδιοδρομους που καθοδηγούν την Ιερή Ολυμπιακη Φλόγα στο Καλλιμάρμαρο για να την παραδώσουμε στην διοργανώτρια χώρα.

swell adv 2021

Μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή που γνωρίζει την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και ιδιαίτερα μεγάλη στιγμή όταν έχεις την τύχη να κρατησεις στα χερια σου την Δαδα και να διανύσεις κάποια μέτρα μεταφέροντας την Ολυμπιακή Φλόγα.»

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button