ΣΠΟΡ

«Ο Λάττιος»: Ανακοίνωση για το κρούσμα ντόπινγκ σε αθλητή του – Αναμένουμε και την τοποθέτηση του Α.Ο.Λ.

Το αθλητικό σωματείο «Ο Λάττιος» έπειτα από το δημοσίευμα του CNA News με τίτλο – Οι πληροφορίες μας βγήκαν αληθινές – Ντοπαρισμένος ο αθλητής ΑΜΕΑ του «Λάττιος» και του «ΑΟΛ» – μας απέστειλλε την παρακάτω ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Η ανακοίνωση:

caffeine adv 2021

«Προς ενημέρωση του κόσμου και της τοπικής μας κοινωνίας σε σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας που αφορά αθλητή του σωματείου μας, έχουμε να αναφέρουμε ότι ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ Αγίου Νικολάου «Ο Λάττιος 2013» σε έγγραφο της Ελληνικής αθλητικής ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες, είμαστε υποχρεωμένοι διά νόμου τόσο εμείς όσο και η ομοσπονδία η οποία είναι και η αρμόδια επιτροπή μαζί με το ΕΣΚΑΝ σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο της ΕΟΜ-ΑΜΕΑ κο Γιώργο Φουντουλάκη, να περιμένουμε την τελεσίδικη απόφαση του παρακείμενου οργάνου (ΕΣΚΑΝ) για να κινηθούμε και να πράξουμε αναλόγως στο θέμα το οποίο έχει προκύψει.

Η όποια κίνηση και ενέργεια του αθλητή μας δεν μας βρίσκει σύμφωνους καθώς είναι αντίθετη με το πιστεύω και τη φιλοσοφία του συλλόγου μας, για όσο χρονικό διάστημα του επιβληθεί τιμωρία εφ’όσον αυτή υπάρξει και ανακοινωθεί, θα απέχει από οποιαδήποτε εκδήλωση του σωματείου.

neratzoulis neo

Παρ’όλα αυτά, στηρίζουμε ηθικά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τον αθλητή μας καθώς θεωρούμε ότι η πράξη του έγινε άθελα και εν αγνοία του και θα είμαστε δίπλα του έως την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με εκτίμηση στην τοπική κοινωνία και τον αγώνα που κάνουμε.»

Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Λεμονής

Ο Γραμματέας
Μύρωνας Πολυχρονάκης

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button