Αθλητισμός

Νιούκαστλ | Τρομάζει ο πλούτος της με τις άλλες ομάδες στη νέα της εποχή

Πολλά περισσότερα λεφτά για ξόδεμα -ακόμα και σε σύγκριση με τις πλουσιότερες ομάδες της Premier League- έχει η Νιούκαστλ, μετά τη μεταβίβαση μετοχών στο σαουδαραβικό fund.

Έτοιμη να μπει σε μία εντελώς διαφορετική εποχή είναι η Νιούκαστλ, καθώς ολοκληρώθηκε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ στον Σαουδάραβα πρίγκιπα, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Το fund από τη Σαουδική Αραβία αγόρασε τις μετοχές από τον Βρετανό παράγοντα και η μεταβίβαση ολοκληρώθηκε και τυπικά μετά και την έγκριση της Premier League.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με την ολοκλήρωση του deal με τους Σαουδάραβες η Νιούκαστλ μπορεί στο άμεσο μέλλον να μετατραπεί σε κάτι παραπάνω από υπερδύναμη του αγγλικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου. Και ενδεικτικό γι’ αυτό είναι ένα γράφημα που κυκλοφόρησε και κάνει τη σχετική σύγκριση με άλλες ομάδες της Premier League.

Οι αριθμοί φαίνονται εντελώς τρομακτικοί, με τον πλούτο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν να ξεπερνά τον πλούτο που υπερηφανεύεται ότι έχει ακόμα και η Μάντσεστερ Σίτι, ένας από τους πλουσιότερους συλλόγους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.


Όπως μπορεί να διαπιστώσει λοιπόν κανείς στη σχετική… πίτα του πλούτου, η Νιούκαστλ θα έχει χαοτικά μεγαλύτερο κομμάτι ακόμα και από συλλόγους με γνωστή οικονομική επιφάνεια ή επίσης βαθύπλουτους ιδιοκτήτες.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button