ΣΠΟΡ

Μιχάλης Λεμονής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ…»

Ο Μιχάλης Λεμονής μετά την επιτυχία που είχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia και την κατάκτηση της 4ης θέσης επέλεξε το cna.gr να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια του.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Λεμονή στο cna.gr:

caffeine adv2020b

«Η κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia δεν μου χάρησε μετάλλιο, μου χάρησε όμως νέους φίλους νέες εμπειρίες και νέες προοπτικές και φιλοδοξίες για το μέλλον. Στην προσπάθεια μου αυτή καθημερινά πολλά παιδιά με κοινητικά προβλήματα μικρής και μεγάλης ηλικίας μου έδειξαν την αγάπη τους με ωραία μηνύματα στο προσωπικό λογαριασμό στο facebook και τους ευχαριστω πάρα πολύ για την κίνηση τους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia είχα δίπλα μου εξαιρετικούς ανθρώπους συναργάτες οι οποιοί έγιναν πολύ καλοί μου φίλοι, την Βιργινία Γκέκα και τον προπονητή μου Σταύρο Στραγαλή, τον Σπύρο Δαβράδο για την αερόβια προπόνηση αμισθί, τον Τιμόθεο Μπέρκοβιτς τον θεραπευτή μου, τον Μανώλη Ανδρεαδάκη για την προπόνηση που κάναμε μαζί, την Ασπασία Καλαμάρη την διαιτολόγο μου και τον σύλλογο της Μεγαλονήσσου και τον Γιώργο Καπελάκη που με στηρίζουν πάντα!

neratzoulis neo

Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους χορηγούς μου, Tentosystems (Γιάννη Αποστολάκη) αλλά και το ζαχαροπλαστείο Ζαχαριάς – Sweet Love (Ζαχαρίας Χατζάκης Κωσταντίνα Δαργωνάκη)  που σε κάθε μου εξόρμηση σε εξωτερικό ή εσωτερικό με στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Τέλος ευχαριστώ εσάς (cna.gr) για την βοήθεια και την προβολή που μου κάνετε, αλλά και όλο τον κόσμο που δείχνει την αγάπη του σε όλο αυτό τον αγώνα που δίνω στην καθημερινότητα μου αλλά και στους αγώνες μου. Σύντομα θα τα ξανά πούμε σε αγώνες του εξωτερικου…»

 

 

 

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button