ΣΠΟΡ

Μεγάλη επιτυχία για τον Μιχάλη Λεμονή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia – Συνεχίζει στον ημιτελικό

Ο Μιχάλης Λεμονής κατάφερε και βγήκε στην τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» και έτσι κατάφερε να μπει στην Εθνική ομάδα και στην αυριανή αναμέτρηση στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Μιλήσαμε με τον Μιχάλη Λεμονή μετά την επιτυχία του και μας δήλωσε βαθιά συγκινημένος ότι είναι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερε όλες αυτές τις ημέρες και θέλει όπως κάθε φορά να ευχαριστήσει όλους αυτούς που με την βοηθειά τους δεν θα τα κατάφερνε να φτάσει τόσο ψηλά. Πρώτους απ’ όλους την Βιργινία Γκέκα και τον προπονητή του Σταύρο Στραγαλή που τον παρότρυναν να μπει σε αυτό το άθλημα, τον Μανώλη Ανδρεαδάκη για την προπόνηση που έκανε μαζί στο άθλημα του boccia, την Ασπασία Καλαμάρη την διατροφολόγο του, τον Σπύρο Δαβράδο για την αερόβια προπόνηση αμισθί και τον Τιμόθεο Μπέρκοβιτς τον θεραπευτή του. Επίσης θα ήθελε από τα βάθυ της καρδιάς του να ευχαριστήσει το Θεό που του έδωσε δύναμη να καταφέρει όλο αυτό αλλά και τους καλούς φίλους που του έστειλε για να είναι δίπλα του και να τον στηρίζουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia συμμετείχαν 103 αθλητές και αθλήτριες από 19 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button