ΣΠΟΡ

Με 60.000 τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός

Η απόφαση ήταν να βγει σήμερα το αργότερο αύριο. Τελικά η Πειθαρχική της ΕΠΟ έβγαλε την τιμωρία για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη το μεσημέρι για τα όσα έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στο ματς με την Παναχαϊκή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώνουν πρόστιμο 60.000 ευρώ μιας και υπήρχε μετατροπή κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός είχε κληθεί σε απολογία, με βάση τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4β, που κάνει λόγο για βιαιοπραγία κατά προσώπων, αλλά η υπόθεση εκδικάστηκε με τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4α.

Το δικαστήριο δέχτηκε τα στοιχεία που προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού στο υπόμνημα 50 σελίδων που κατέθεσαν και πείστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών. Η απόφαση λήφθηκε παμψηφεί από την τριμελή Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ…

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση (…).

ΚΗΡΥΣΣΕΙ πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη, κατ΄επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ χρηματική ποινή ύψους εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.  για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3, 4 και 5, 13 περ.3, 15 παρ. 4 περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν την 1/11/2018 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1981 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος».

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close