ΣΠΟΡ

Μαρτίνς: Απέδειξε ξανά γιατί είναι ο κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδηγεί τον Ολυμπιακό σε ένα από τα πιο ωραία του πρωταθλήματά του και το σημαντικότερο είναι το τι ομάδα παρουσίασε μετά την διακοπή.

Έχοντας να αντιπαρέλθει των δυσκολιών με την πανδημία του κορονοϊού, την παύση της δράσης και ότι είχε μία ομάδα που είχε να παίξει επίσημο ματς από τις 12 Μαρτίου με τη Γουλβς ο Μαρτίνς ήξερε πως είχε να διαβεί έναν καθόλου εύκολο δρόμο.

Φρόντισε ώστε οι παίκτες του να κάνουν τα ατομικά τους προγράμματα όσο καλύτερα στο διάστημα της καραντίνας. Δούλεψε σωστά και μεθοδικά μετά το restart των προπονήσεων με το επιτελείο του. Το ίδιο επιτελείο που έχει από πέρυσι στον Ολυμπιακό και τον έχει βοηθήσει πολύ και ειδικά σε θέματα φυσικής κατάστασης, αντοχής και γενικά σωστής ετοιμότητας.

caffeine adv2020b

Δεν άλλαξε την πετυχημένη… συνταγή του γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ομοιογένεια και η χημεία. Κράτησε το 4-3-3 με σφιχτό κέντρο και κοντά τις γραμμές ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο ματς της Τούμπας τις περισσότερες φορές ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε κενά ή διαδρόμους να αναπτυχθεί ή να επιτεθεί.

Έφτασε έτσι στο σημείο του να παρουσιάσει την πλέον έτοιμη ομάδα μετά την διακοπή στο πρωτάθλημα. Την πιο καλά στημένη, σοβαρή και με σωστή νοοτροπία. Μία ομάδα που ήταν σε πιο καλό τέμπο από τον ΠΑΟΚ, που έβγαζε αυτοματισμούς, που είχε ψυχή, πάθος και σωστή προσέγγιση και νοοτροπία. Όλα αυτά πιστώνονται σε έναν από τους πλέον εργατικούς και σοβαρούς προπονητές που έχουν περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό.

neratzoulis neo

Τον Μαρτίνς των 96 αγώνων με 65 νίκες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες και μία φετινή σεζόν όπου έχει αήττητο τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Τον αποδεδειγμένα κορυφαίο προπονητή στην ελληνική Λίγκα. Που πάνω απ’ όλα έφτιαξε σωστή μεθοδολογία και νοοτροπία στον Ολυμπιακό και που θα επιμείνει η ομάδα του να μην δώσει κανένα αγωνιστικό δικαίωμα μέχρι τέλους κα να κατακτήσει έναν από τους πιο ωραίους τίτλους της ever.

Πηγή
gazzetta.gr

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button