ΣΠΟΡ

Μαρινάκης: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία σε όλα τα αθλήματα»

Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2ο19, ο ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ με μήνυμά του Facebook ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη, ενώ για τον Ολυμπιακό ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα.

caffeine adv2020b

«Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

neratzoulis neo

«Εύχομαι σε όλους μία δημιουργική χρονιά με αγάπη και υγεία. Με πίστη και δύναμη ο καθημερινός αγώνας όλων των Ελλήνων να στεφθεί με επιτυχία στο νέο έτος. Το 2020 να γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις πίκρες και τις κακές στιγμές.

Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, γεμίζοντας τις χρυσές σελίδες του βιβλίου του με ένδοξες επιτυχίες και πολλούς τίτλους. Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας.

Χρόνια πολλά, ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας».

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button