Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΜαρινάκης | «96 Θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»!

Μαρινάκης | «96 Θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τρόπος ζωής, είναι η μεγάλη μας αγάπη», τονίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης για τα γενέθλια του συλλόγου, προσθέτοντας: «96 θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»!

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 96α γενέθλια του συλλόγου.

mechanical adv 2021

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τρόπος ζωής, είναι η μεγάλη μας αγάπη.

apostolakis adv 2

Είναι οι αξίες του, ο σεβασμός, η υπερηφάνεια και η αλληλεγγύη. Είναι οι νίκες, οι επιτυχίες και οι πολυάριθμοι τίτλοι του. Είναι ο κόσμος του, πάντα ενωμένος σε χαρές και πίκρες, που μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Είναι η ερυθρόλευκη φανέλα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και έχει αγαπηθεί όσο καμία.

96 θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Με σκληρή δουλειά, θυσίες, επιμονή, πάθος και πίστη να γιγαντώνουμε κάθε μέρα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας για να μας χαρίζει στιγμές μεγαλείου και δόξας.

Χρόνια πολλά ΘΡΥΛΕ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble