Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΜαραντόνα | «Έχει αποδειχθεί 100% ότι ο θάνατός του ήταν ανθρωποκτονία»

Μαραντόνα | «Έχει αποδειχθεί 100% ότι ο θάνατός του ήταν ανθρωποκτονία»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Μάριο Μπάουντρι, δικηγόρος ενός από τα παιδιά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, κατηγόρησε και πάλι τους γιατρούς, ιδιαίτερα τον Λεοπόλδο Λούκε, για το θάνατο του αργεντινού θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάουντρι τόνισε ότι ο θάνατός του έχει αποδειχθεί ότι οφείλεται σε ανθρωποκτονία και τα βάζει ανοιχτά με τους γιατρούς, σε ένα θέμα που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

mechanical adv 2021

«Η ανθρωποκτονία του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αποδειχθεί 100%. Ο Ντιέγκο εγκαταλείφθηκε και γι’ αυτό πέθανε. Κανείς δεν έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει. Αν τον είχαν μεταχειριστεί με λίγη αγάπη, σήμερα θα ήταν ζωντανός. Από τότε που ο Ντιέγκο έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, δεν έκαναν τίποτα» είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Super Mitre Deportivo.

apostolakis adv 2

«Υπάρχουν πέντε κατηγορούμενοι, αλλά ενδέχεται να αυξηθεί ο αριθμός, καθώς προχωρά η έρευνα. Δεν άφησαν την Ντάλμα να μπει σε αυτό το σπίτι. Οι γιατροί συνωμότησαν να μην πουν την αλήθεια στην οικογένεια, ώστε κανείς να μην μπορεί να τον δει εκείνες τις ημέρες» πρόσθεσε.

zygos gif 2020b
wind one adv
eleonora radeva
Eleonora Radevahttps://www.cna.gr
Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble