ΣΠΟΡ

Live Sport: «Φρούριο» η Τούμπα με Ολυμπιακό

Δύο χιλιάδες αστυνομικοί στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί και ελικόπτερο από την ΕΛ.ΑΣ.

Την ομαλή διεξαγωγή του προσεχούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα επιθυμούν να διασφαλίσουν στον ΠΑΟΚ.

Live Sport: «Φρούριο» η Τούμπα με Ολυμπιακό 2

Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν τα περσινά γεγονότα και να μην διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των δύο διεκδικητών του φετινού πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να υπάρξει δίχτυ στις θύρες στις 1-2-3, όπου βρίσκεται ο πάγκος του Ολυμπιακού και η φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Live Sport: «Φρούριο» η Τούμπα με Ολυμπιακό 3

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί στις θύρες 4-7-8, ενώ δίχτυ αναμένεται να τοποθετηθεί και στις θύρες 5-6 για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν 300 σεκιούριτι από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ πάνω από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου ντέρμπι.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί και ελικόπτερο από την Αστυνομία που θα εποπτεύει την Τούμπα και θα κατευθύνει τις αστυνομικές δυνάμεις στα σημεία που ενδεχομένως να προκύψουν έξω από την Τούμπα.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close