ΣΠΟΡ

Λήδα Σαριδάκη: «Από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχω συμμετάσχει» (video)

Τελευταία ενημέρωση:

Η Λήδα Σαριδάκη, με καταγωγή από τα Χανιά βρίσκεται μαζί με την συμπαίκτριά της, Έφη Μυρίλλα, στον Άγιο Νικόλαο και στο τελικό τουρνουά Masters. Σαριδάκη και Μυρίλλα βρίσκονται στον ημιτελικό και διεκδικούν την είσοδό τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Λήδα Σαριδάκη μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr μετά την πρόκριση στην τετράδα και αναφέρθηκε στη διοργάνωση στον Άγιο Νικόλαο, ευχήθηκε στο μέλλον να φιλοξενήσει η πόλη της, τα Χανιά, ένα τουρνουά Masters και αναφέρθηκε στους λόγους που αφήνει την σάλα για να αφιερωθεί στην άμμο.

«Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματά μας. Δεν ξέρω αν το πιστεύαμε ή όχι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενες που νικήσαμε και προκριθήκαμε στα ημιτελικά. Πέρυσι δεν ήμουν εδώ μετά από μία μικρή ατυχία με την συμπαίκτριά μου που τραυματίστηκε. Η διοργάνωση είναι φανταστική και είναι από τις καλύτερες που έχουμε συμμετάσχει όλο το καλοκαίρι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από τα πάντα».

Για την ανάπτυξη με το beach volley στην Κρήτη: «Στο άθλημα με έβαλε ο Γιώργος Παπαδάκης στα Χανιά. Παίζαμε στους Αγίους Αποστόλους και μας μάθαινε με πολύ αγάπη και μας είχε στηρίξει πάρα πολύ. Οφείλω πάρα πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο και ακόμη και τώρα πιστεύω ότι μας ακολουθεί και ας μην έχουμε μιλήσει για αρκετό καιρό. Από όσο ξέρω έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στις εγκαταστάσεις στους Αγίου Αποστόλους και το έχουν αναπτύξει πολύ το beach volley. Θα ήθελα πάρα πολύ ένα τουρνουά Masters στα Χανιά και απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα τόσα χρόνια».

Για την προτίμησή της μεταξύ βόλεϊ και beach volley: «Ξεκάθαρα το beach volley και αποφάσισα από φέτος να ασχοληθώ με αυτό χειμώνα καλοκαίρι και να αφιερωθώ εκεί. Τόσα χρόνια φοβόμουν ότι δεν θα έχω την στήριξη που χρειάζεται και που είδα φέτος. Χρωστάω πολλά στον προπονητή μας Κώστα Ποθητάκη, ο οποίος έχει κάνει φανταστική δουλειά και βλέπουμε μεγάλη εξέλιξη. Επίσης ο Άκης Φλαούνας και ο Γιώργος Μουλίνος οι οποίοι μας έδωσαν με μεγάλη αγάπη τις εγκαταστάσεις τους στο team one και κάνουμε τις προπονήσεις μας και τους ευχαριστούμε πολύ. Επίσης μας στηρίζουν οι εταιρείες el raval, three hearts super bar και pulin».

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close