Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΛΕΜΑΝ | Ανακοίνωση για την ανάπτυξη και την προώθηση των αθλημάτων μοτοσικλέτας...

ΛΕΜΑΝ | Ανακοίνωση για την ανάπτυξη και την προώθηση των αθλημάτων μοτοσικλέτας στον τόπο μας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όποιος διατείνεται ότι θέλει το καλό του αθλήματος και των αθλητών και είναι διατεθειμένος με νόμιμο τρόπο να βοηθήσει στην προώθηση και την ανάπτυξη του motocross και της αγωνιστικής μοτοσικλέτας γενικότερα στον τόπο μας, είναι ευπρόσδεκτος στο τραπέζι της συζήτησης.

Πέρα από προσωπικές διενέξεις και άδικες (κατά τη γνώμη μας) κατηγορίες που εδράζονται αποκλειστικά και μόνο σε συμπάθειες και αντιπάθειες ,χωρίς να έχουν κανένα αντίκρισμα και καμιά βάση στα γεγονότα.

mechanical adv 2021

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) διενεργεί κάθε χρόνο (όπως είναι υποχρεωμένη από το καταστατικό της)  ανοικτές αρχαιρεσίες που προκηρύσσονται σε εύλογη και καθορισμένη ημερομηνία, στις οποίες έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι όλα τα μέλη της, με τους περιορισμούς που επιβάλλει το καταστατικό μας και η κείμενη νομοθεσία του ελληνικού κράτους.

apostolakis adv 2

Η ΛΕ.Μ.Α.Ν. υφίσταται ως σύλλογος από το 1984 (37 χρόνια δηλαδή) , ως αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από το 2003 (18 χρόνια) με αριθμό μητρώου της Γ.Γ.Α ,ΦΜ25 και έχει διοργανώσει τους περισσότερους αγώνες μοτοσικλέτας από οποιοδήποτε άλλο σωματείο στην Κρήτη. Από τον Ιούνιο του 2020 είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α και είναι ιδρυτικό μέλος της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) ενώ είναι ένα από τα –μόλις- 21 σωματεία με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ομοσπονδίας, εκλογές που μόλις πριν από 10 ημέρες ανέδειξαν το νέο μας προεδρείο.

Είναι το ένα από τα δύο σωματεία της Κρήτης που έχει δικαίωμα να διοργανώνει επίσημους αγώνες μοτοσικλέτας και νόμιμες προπονήσεις των αθλητών, καθώς και να διαχειρίζεται αθλητικές εγκαταστάσεις με τρόπο που να εξασφαλίζει την σωματική ασφάλεια των συμμετεχόντων και τη νομική κάλυψη αυτών.

Όποιος φορέας ή άτομο πληροί αντίστοιχες προϋποθέσεις και διαθέτει εκλεγμένη διοίκηση (με νομότυπες διαδικασίες που να αποδεικνύονται από πρακτικά Εκλογο-απολογιστικών Γενικών Συνελεύσεων, πρακτικό Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον ετήσιο έλεγχο των οικονομικών ,θεώρηση βιβλίων και φορολογική ενημερότητα καθώς και Πρακτικό Συγκρότησης σε σώμα του Δ.Σ) η οποία να εκπροσωπεί μέλη και αθλητές εγγεγραμμένους σε μητρώο όπως αυτό καθορίζεται από την κείμενη νομοθεσία, και είναι μέλος αναγνωρισμένης ομοσπονδίας με δικαίωμα ψήφου ή έστω δικαίωμα λόγου στις εκλογές αυτής της ομοσπονδίας  είναι καλοδεχούμενος στην προσπάθεια και το κάλεσμα της ΛΕ.Μ.Α.Ν. για την περαιτέρω ανάπτυξη της μοτοσικλέτας και των αθλημάτων που την αφορούν.

Διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους της μοτοσικλέτας στο νησί μας, ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και με κάθε νόμιμο μέσο ώστε να μπορέσουμε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να ασκούν την αγαπημένη τους δραστηριότητα με απόλυτα νομότυπο και ασφαλή τρόπο.

Καμία αναίτια (ή τουλάχιστον μη εξηγήσιμη)  προσωπική αντιπαράθεση δεν θα μας εμποδίσει να το πράξουμε.

Τέλος, δηλώνουμε δημοσίως και ευθαρσώς ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕ.Μ.Α.Ν.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr