ΣΠΟΡ

Κώστας Μπακογιάννης για γήπεδο Παναθηναϊκού: «Σύντομα θα προχωρήσουμε»

Την πίστη του ότι αφού ξεπεραστεί η πανδημία με τον κορωνοϊό θα προχωρήσει και το γηπεδικό του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Σε διαρκή επικοινωνία παραμένουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, όπως τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

caffeine adv2020b

Ο δήμαρχος Αθηναίων παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Greece, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως είπε, η παρούσα κατάσταση έχει φέρει την υπόθεση πίσω χρονικά, όμως, ότι επικοινωνία υπάρχει μεταξύ των φορέων που εμπλέκονται στο έργο και συμπλήρωσε ότι αφού ξεπεραστεί η φάση που περνάμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θα υπάρξουν και εξελίξεις.

neratzoulis neo

«Είναι ένα μεγάλο έργο και ανήκει στα έργα-κλειδιά για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης. Και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση. Συστατικά που είναι ήδη δεδομένα. Θέλει σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίζουν το έργο αυτό σε όλα τα επίπεδα. Εδώ δεν μιλάμε για μία παρέμβαση εικόνας, αλλά ουσίας. Έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι σε μία διαρκή επικοινωνία για να μπορέσουμε να ορίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Η αλήθεια είναι ότι η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Back to top button