Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΚαντέρ κατά Ερντογάν: «Αποφυλακίζει εγκληματίες, όχι πολιτικούς κρατούμενους»

Καντέρ κατά Ερντογάν: «Αποφυλακίζει εγκληματίες, όχι πολιτικούς κρατούμενους»

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε φυσικά η τελευταία, που ο Ενές Καντέρ καταγγέλει δημοσίως τις πρακτικές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κυνηγημένος ο ίδιος από τις τουρκικές αρχές με τις κατηγορίες της τρομοκρατίας και της προδοσίας ως οπαδός του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ Φετουλάχ Γκιουλέν, ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς μιλάει πάντα ανοικτά εις βάρος του “Σουλτάνου” και καυτηριάζει κάθε κυβερνητική ενέργεια που αντίκειται στη δική του συλλογιστική, θεωρώντας πως κρύβει πάντα πολιτική σκοπιμότητα. Πόσο μάλλον σε μια τέτοια απροσδιόριστη συνθήκη, από την οποία θα επιδιώξει να βγει πιο δυνατός.

“Η οικογένειά μου είναι στην Τουρκία και ελπίζω ότι είναι ασφαλής. Δεν μπορώ να τους μιλήσω γιατί φοβάμαι ότι η επικοινωνία μου με τη μητέρα ή την αδερφή μου θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ένδειξη εγκληματικής δραστηριότητας.

mechanical adv 2021

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αυτό που περνάμε για μια 5ετία πλέον”, ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News με αφορμή τη νέα καθημερινότητά του εν μέσω κορονοϊού ο Ενές Καντέρ, του οποίου ο πατέρας είχε συλληφθεί, παυθεί από τα καθήκοντά στου στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και φυλακιστεί με την κατηγορία της εμπλοκής στο πραξικόπημα, πάρα το γεγονός πως είχε ήδη αποκηρύξει τον γιο του.

apostolakis adv 2

“Στην παρούσα φάση η χώρα είναι σ’ ένα μερικό lockdown και προφανώς όλα είναι απρόβλεπτα σε αυτό το σημείο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τουρκική ηγεσία θα χρησιμοποιήσει αυτήν την πανδημία για να εδραιώσει περαιτέρω την ισχύ της και να παρουσιαστεί σαν σωτήρας”, επεσήμανε με βεβαιότητα ο Τούρκος σέντερ περιμένοντας ένα νέο κύμα προπαγάνδας από τον Ερντογάν.

Παρουσίασε μάλιστα τη δική του εκδοχή των πραγμάτων στην πατρίδα του, υποστηρίζοντας πως “ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της έξαρσης, η κυβέρνηση δεν έχει ‘μαλακώσει’ την καταστολή της. Οι γεμάτες φυλακές είναι ένα άριστο πεδίο εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να αφήσει ελεύθερους εγκληματίες. αλλά όχι πολιτικούς κρατούμενους. Είναι μιας ξεκάθαρη απεικόνιση του μίσους και της απανθρωπιά της”.

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ