ΣΠΟΡ

Και ο Τσιτσιπάς δίπλα στους πυρόπληκτους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μήνυμα του στο Instagram καλεί τον κόσμο να βοηθήσει τους Έλληνες πυρόκπληκτους μέσα από την "καμπάνια" του οργανισμού "Μαζί για το Παιδί".

«Δίπλα» στους Έλληνες που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από τις πυρκαγιές είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στο Τορόντο του Καναδά και αρχίζει το ξημέρωμα (02:00) της Τετάρτης τους αγώνες του απέναντι στον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ δημοσίευσε story στο Instagram με το οποίο ενημερώνει για τις καταστροφές στην Ελλάδα και καλεί σε βοήθεια.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μάλιστα ως πρέσβης του οργανισμού “Μαζί για το Παιδί” ζητάει απ΄όλους να βοηθήσουν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για παροχή νερού, στέγης και φαγητού στους πυρόπληκτους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε “τρέξει” από τους πρώτους να βοηθήσει και το 2018 μετά από την καταστροφή στο Μάτι ενώ έδινε χρήματα στο “Μαζί για το Παιδί” για κάθε νίκη του στο διπλό με τον αδελφό του, τον Πέτρο.

swell adv 2021

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά

«Καθώς η Ελλάδα βιώνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button