ΣΠΟΡ

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την ακαδημία του ΑΟΑΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/10) στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγίου Νικολάου η πρώτη συνάντηση γνωριμίας για την ακαδημία μας.

Το παρών έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας, με τον πρόεδρο Γρηγόρη Κοκολάκη και τον γενικό γραμματέα και υπεύθυνο της ακαδημίας Γιώργο Ψυλλάκη, να απευθύνουν χαιρετισμό και να καλωσορίζουν τους παρευρισκόμενους.

caffeine adv2020b

Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, οι προπονητές Δημήτρης Γρηγοράκης, Γιώργος Σταυρακάκης, Βασίλης Μπέρκοβιτς, Νίκος Τσώτσος και Νίκος Ψαθάκης, η αθλητική ψυχολόγος Καλλιόπη Μαυρομάτη, η διατροφολόγος Ασπασία Καλαμάρη και ο Β.Φυσιοθεραπευτή Σταύρος Αφορδακός, συστήθηκαν στους γονείς των παιδιών, κάτι το οποίο ήταν και ο σκοπός της συνάντησης.

Επίσης, τονίστηκε η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας της ακαδημίας του ΑΟΑΝ, οι στόχοι που υπάρχουν για τα παιδιά και βέβαια και η συνεργασία, η συμπεριφορά, οι υποχρεώσεις και ο σημαντικός ρόλος που έχουν οι γονείς στο όλο εγχείρημα.

neratzoulis neo

https://www.aoan.gr/wp-content/uploads/2019/10/20191016_202039.jpg

Οι γονείς παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση και τα λεγόμενα των ομιλητών, καθώς πήραν σημαντικές πληροφορίες για το που, πως και σε ποιους έχουν εμπιστευθεί το αθλητικό και όχι μόνο μέλλον των παιδιών τους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας, καθώς κάθε τμήμα του συλλόγου μας, είναι κομμάτι της οικογένειας του ΑΟΑΝ.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button