ΣΠΟΡ

Οι «Gerontis Fighters» επέστρεψαν με μια βαλίτσα μετάλλια

Άλλο ένα πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του με τους Gerontis fighters να μαζεύουν μετάλλια κάθε χρώματος. Με αποστολή 15 ατόμων κατάφεραν να δώσουν ένα ηχηρό παρών στην πόλη της Αθήνας όπου και διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Με 1400 συμμετοχές την πρώτη ημέρα και 600 την δεύτερη, ανάμεσα στις οποίες υπήρχαν ικανότατοι αθλητές.

Οι Gerontis fighters κατάφεραν να διαπρέψουν και να διακριθούν σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν όλοι οι αθλητές και ιδιαίτερα ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Τζανιδης Ανδρέας που κατάφερε να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στην μάχη και ένα ασημένιο μετάλλιο στα τουλ.

Επίσης η Χρυσουλάκη Μαρία με εξαιρετική απόδοση κατακτώντας ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο, ο Αδικημενάκης Νικόλαος με τρίτη θέση, ο Πουλορινης Δημήτρης με μια πρώτη και μια δεύτερη θέση, ο Στρατηγάκης Ελευθέριος με πρώτη και δεύτερη θέση, ο Καραντινάκης Δημήτριος με δύο θέσεις πάνω στο βάθρο καθώς και ο Καραντινάκης Μιχαήλ με εξίσου δύο θέσεις με μετάλλιο.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος με ιδιαίτερα αυξημένο βαθμό δυσκολίας, όμως παρόλα αυτά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ιδιαίτερη όμως ήταν και η χαρά να συνοδεύεται η αποστολή από αξιόλογους ανθρώπους όπως ο κ. Τζανιδης Ηλίας διεθνής διαιτητής που ήταν και αγωνοδικης, η κ. Πετκανά Κωνσταντίνα με 2 Dan, η κ. Θεργιακη Μαρίνα (διεθνής διαιτητής με 3 Dan), ο κ. Αδικημενακης Ιωάννης, η κ. Πετροπουλου Αννα και ο κ. Anatolie Untila.

Συγχαρητήρια από όλους τους τοπικούς φορείς δέχτηκαν και οι αθλητές και ο προπονητής τους Γεροντής Ιωάννης. Επόμενος στόχος στο εξής ειναι ένα σεμινάριο που δεν έχει προηγούμενο στο νησί μας, ενα σεμινάριο kick boxing που θα φιλοξενήσει φορείς, οι οποίοι δεν έχουν φιλοξενηθεί ποτέ ξανά στην Κρήτη, με ιδιαίτερα ηχηρά ονόματα όπως ο πρόεδρος της ΠΟΚ Τριανταφύλλου Μιχαήλ, ο Μιχαλακόπουλος Νικήτας ομοσπονδιακος προπονητής, ο Φιλιπποπουλος Διονύσιος υπεύθυνος διαιτησίας Ποκ, ο Μαυροματης Αντώνιος marketing WAKO chairman.  Το σεμινάριο (2nd cretan WAKO seminar kick boxing) θα διεξαχθει στις 9 Απριλίου ημέρα Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο Χερσονήσου (Φιλωνιδειο) υπό τη διοργάνωση των Gerontis fighters με καλεσμένο τον Manuel Nordio που εχει στεφθεί αμέτρητες φορές παγκόσμιος πρωταθλητής!

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close