Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΗ Ευρώπη αποθεώνει τον Μπουχαλάκη | Video

Η Ευρώπη αποθεώνει τον Μπουχαλάκη | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το εισιτήριο για τους «4» με ένα γκολ που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Ένα γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, το οποίο θα είναι θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια, καθώς ο διεθνής μέσος των Πειραιωτών είχε μία μυθική έμπνευση, η οποία χάρισε στον Ολυμπιακό την πρόκριση.

mechanical adv 2021

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε την πρόκριση αν ο ο «Μπούχα» δεν είχε κάνει το απρόβλεπτο.

apostolakis adv 2

Αν δεν είχε «κρυφτεί» στο δεξί δοκάρι του Κουέστα σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει το… απίθανο. Και το απίθανο έγινε, με τον Ολυμπιακό να κατακτά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και τον διεθνή μέσο της ομάδας του Πειραιά να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη.

Όλοι αποθεώνουν τον Μπουχαλάκη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται για μια επική στιγμή στην καριέρα του 27χρονου άσου.

Γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο Μπουχαλάκης μετά το γκολ της χρονιάς

. Όλη η Ελλάδα περίμενε μετά το τέλος του αγώνα να ακούσει τον Κρητικό χαφ να μιλάει στη συνδρομητική τηλεόραση και να εξηγεί πως έβαλε αυτό το γκολ.

Τελικά η σύνδεση της Cosmote έκλεισε με τον 27χρονο να μην μιλάει. Και υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό. Ο Μπουχαλάκης περίμενε να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του o ποδοσφαιριστής του Άρη για να πάρει σειρά εκείνος. Τη στιγμή που θα πήγαινε να μιλήσει στη συνδρομητική τηλεόραση, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάποιοι από τους οπαδούς που είχαν πρόσβαση στις κερκίδες του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί μία ένταση που κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά αποδείχτηκε αρκετή για να μην μιλήσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και επειδή ο τηλεοπτικός χρόνος είναι αυστηρός έτσι δεν πρόλαβε να κάνει δηλώσεις και να μιλήσει για το απίθανο γκολ.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble