ΣΠΟΡ

Η αλήθεια του Φορτούνη και το έργο του Μαρτίνς

Το που θα σταματήσει αυτός ο Ολυμπιακός κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Η ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εγκλωβίστηκε από την καλή αμυντική προσέγγιση που έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε πως είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο του. Έκλεισε τα άκρα του, μπλόκαρε τον Καμαρά και ο Ολυμπιακός δεν είχε τρόπο να αναπτυχθεί.

caffeine adv2020b

Ακόμη και τότε όμως ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να ξεφύγει από το πρέσινγκ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν βγει το ημίχρονο έβαλε τον Φορτούνη και άλλαξε τον σχηματισμό του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως φάνηκε η αλλαγή και πως οι ισορροπίες θα μετατρέπονταν σε σχέση με αυτό που ξέραμε μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Φορτούνης για τη φάση που φωνάζει ο ΠΑΟΚ

neratzoulis neo

Ο Φορτούνης έδειξε με το καλημέρα πως θα δώσει την κάθετη που έλειπε και στη συνέχεια όλα βρήκαν το δρόμο τους. Το τι συνέβη το ξέρουμε όλοι. Εκείνο που θα κρατήσουμε είναι μία αλήθεια που βγήκε από το στόμα του Κώστα Φορτούνη λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς. «Χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο, βγαίνουν στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Στην ατάκα του Φορτούνη κρύβεται όλη η αλήθεια για όσα κάνει αυτός ο Ολυμπιακός που φαίνεται να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο. Το γκολ που βάζει ο Μασούρας είναι καρμπόν με εκείνο που είχε βάλει με τον Άρη. Όταν βγαίνει η ίδια φάση δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες κάτι σημαίνει. Κάτι γίνεται στον Ρέντη και σίγουρα κάτι δουλεύει πολύ καλά. Για το γκολ με τον Παναθηναϊκό το γράψαμε είναι κάτι που το δουλεύουν από την προετοιμασία.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους ποδοσφαιριστές. Η καθημερινή δουλειά βγαίνει στο γήπεδο και κάνουν τα παιχνίδια να φαίνονται τόσο απλά. Επίσης και για τον προπονητή είναι μία δικαίωση, αλλά και μία σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τους ποδοσφαιριστές του.

Όλα αυτά που κάνει ο φετινός Ολυμπιακός είναι έργο του Πέδρο Μαρτίνς και αποκτούν μεγαλύτερη αξία τώρα που η ομάδα έχει επιστρέψει ανεπηρέαστη από τη διακοπή. Το που θα σταματήσει κανείς δεν το ξέρει, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες. Το βασικό είναι πως ο κόσμος της χαίρεται ποδόσφαιρο και σημαντικές επιτυχίες. Είναι σημαντικό πως ο Ολυμπιακός κάθε φορά μπαίνει στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο. Φυσικά υπάρχει και η σκοπιμότητα, αλλά πρώτο του μέλημα είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό είπε και ο Μαρτίνς στον Φορτούνη όταν τον έβαλε στο γήπεδο. «Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο»…

Πηγή
ΦΩΣ

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button