ΣΠΟΡ

Με γραμμή οφσάιντ το VAR στα πλέι οφ της Super League

Με την καθοριστική βοήθεια της γραμμής του VAR θα πραγματοποιηθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα πλέι οφ της Super League.

Οι επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τη σέντρα του μίνι πρωταθλήματος των δέκα αγωνιστικών και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, οι διαιτητές της Λίγκας ενημερώθηκαν ότι την Τρίτη και την Τετάρτη (2-3 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθούν (εξ αποστάσεως) τα σεμινάρια που εκκρεμούσαν από τον VAR Referee Project Leader, Μιχάλη Κουκουλάκη. Οι διαιτητές θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των σεμιναρίων, τα οποία θα ολοκληρωθούν σε ένα διήμερο.

caffeine adv2020b

Αξίζει να τονιστεί πως με την γραμμή του οφσάιντ αναμένεται να επιλυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και τους διαιτητές, οι οποίοι αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν κλήθηκαν να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις για πολύ οριακές φάσεις δίχως όμως να έχουν τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μολονότι πάντως, στα πλέι οφ θα υπάρχει η γραμμή για το οφσάιντ, δεν θα συμβεί το ίδιο και στα πλέι άουτ, που θα λειτουργήσουν με το προηγούμενο μοντέλο.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button