ΣΠΟΡ

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο γήπεδο που διαλέγεις τον καιρό που θέλεις!

Δημιουργήθηκε το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (ίσως και στην Ευρώπη) όπου οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πριν το παιχνίδι με ποιες καιρικές συνθήκες θα αγωνιστούν.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λέοντες στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε μια ποδοσφαιρική καινοτομία …παντός καιρού

caffeine adv2020b

Το «Rain Field» διαθέτει σύστημα υδρονέφωσης με 72 ειδικά μπεκ υψηλής πίεσης (70bar) με σκοπό τη δημιουργία σταγονιδίων νερού μικρότερα των 10 micron.

Το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι μαγικό καθώς η θερμοκρασία πέφτει έως και 12 βαθμούς Κελσίου προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους αθλούμενους.

neratzoulis neo

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς το γήπεδο γίνεται ξαφνικά… βροχερό μετά από επιλογή και ο αγώνας ποδοσφαίρου 8Χ8 εξελίσσεται σε μία ξεχωριστή εμπειρία.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button