Αθλητισμός

Φορτούνης | «Η γέννηση του παιδιού μου μου άλλαξε το μυαλό»

Ο Κώστας Φορτούνης σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για τον γιο του, το πως του άλλαξε τη ζωή και τους στόχους του στον Ολυμπιακό

Μιλώντας στη Nova ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στον γιό του, σημειώνοντας πως όταν τραυματίστηκε απογοητεύτηκε πολύ, αλλά η γέννηση του παιδιού του του άλλαξε την σκέψη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Τον τραυματισμό του και τον γιο του: «Όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή».


Το τι θέλει να πετύχει για τον γιο του: «Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν. Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει».

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Τον πήχη των απαιτήσεων και τους στόχους του στον Ολυμπιακό: «Δεν αγχώνομαι όταν ζητάει ο κόσμος πράγματα. Αυτό σημαίνει πως περιμένουν πολλά από σένα και πρέπει να το δείξεις. Θέλω κάποια στιγμή μία πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί το χρειάζεται ο κόσμος και η οπαδοί μας γιατί είναι καταπληκτικοί».


Πηγή
gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button