Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΦινλανδία | Η κολυμβήτρια που θα πάει στον στρατό και στοχεύει στο...

Φινλανδία | Η κολυμβήτρια που θα πάει στον στρατό και στοχεύει στο Ολυμπιακό μετάλλιο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η κορυφαία υποσχόμενη κολυμβήτρια της Φινλανδίας Ίντα Χούλκο ήταν να καταταγεί φέτος στον στρατό, αλλά το ανέβαλε για έναν χρόνο. Τι είπε για την απόφασή της που δεν ήταν εύκολη.

Η Σκανδιναβή θέλει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021 και σε αυτήν ελπίζει η Φινλανδία για να ανέβει στο βάθρο.

mechanical adv 2021

Η Ίντα Χούλκο γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1998 και είναι κόρη του στρατηγού του Φινλανδικού Στρατού, Πέτρι Χούλκο, ενώ και η μητέρα της, Άρια, έχει σχέση με τις αμυντικές δυνάμεις.

«Η θητεία στο στρατό θα ήταν τιμή για μένα»

apostolakis adv 2

Η 22χρονη θα ήθελε να υπηρετήσει της στρατιωτική της θητεία από τώρα, επειδή είναι το όνειρό της, ωστόσο, αποφάσισε να αναβάλει τη θητεία της στον στρατό για αργότερα.

«Έχω πει προηγουμένως στο κοινό ότι ήθελα να πάω για εθελοντική στρατιωτική θητεία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι αμυντικές δυνάμεις πάντα με ενδιέφεραν και η θητεία στον στρατό θα ήταν τιμή για μένα. Μετά από όχι τόσο εύκολη σκέψη, αποφάσισα να επενδύσω πλήρως στην επαγγελματική καριέρα και να μετακινήσει το στρατό για έναν χρόνο» ανακοίνωσε.

Η Χούλκο στοχεύει σε ένα μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024: «Αισθάνομαι ότι αν έφευγα για να ολοκληρώσω την υπηρεσία στη μέση μιας καριέρας κολύμβησης, θα έπρεπε να κάνω και τα δύο με μισή δύναμη» είπε.

Μάρκετινγκ και ψυχολογία

Η 22χρονο κολυμβήτρια έχει κάνει, επίσης, μια επένδυση σε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία εκτός της πισίνας που άρχισε να αποδίδει. Αναπτύσσει τις δικές της πωλήσεις και μάρκετινγκ.

Η Φινλανδή αποφοίτησε από το γυμνάσιο του αθλητισμού Sampo και έχει προγραμματιστεί να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει στο Florida State University με κύριο θέμα την ψυχολογία.

Τα ρεκόρ και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Το 2018, η Χούλκο κατέλαβε την πέμπτη θέση στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μεγάλης απόστασης 50 μέτρων και την όγδοη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Short Track στην ίδια απόσταση.

Τον Ιούνιο του 2020, έκανε δύο φινλανδικά ρεκόρ. Το πρώτο στα 100 μέτρα και ένα μήνα μετά πέρασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 50 μέτρα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble