ΣΠΟΡ

FIFA: Μεγάλο μπάχαλο με τις ψήφους, δεν μέτρησαν αυτές του Σαλάχ!

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος όλων για το 2019 στα βραβεία της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, νικώντας τους Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο που κατέλαβαν τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.

powered by Rubicon Project
Παρ’ όλα αυτά, οι αντιδράσεις διαδέχονται η μια την άλλη…

caffeine adv2020b

Έπειτα από τις καταγγελίες του αρχηγού της Νικαράγουα και του προπονητή του Σουδάν για σκάνδαλο στην ψηφοφορία, όλο και περισσότεροι αρχίζουν και αναφέρουν ότι δεν έγραψαν ποτέ το όνομα του Μέσι, σε σχέση με όσα είδαν να τους πιστώνονται στις επιλογές τους.

Μάλιστα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ ενημερώθηκε πως δυο από τις ψήφους του – αν και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διεθνής Τύπος δεν θα άλλαζαν κάτι ριζικά στην τελική κατάταξη – δεν μέτρησαν γιατί… ήταν γραμμένες με κεφαλαία γράμματα!

neratzoulis neo

Η FIFA ανέφερε απλά πως αυτό φάνηκε… παράτυπο και άκυρο.

Μάλιστα, εξηγώντας προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου γιατί δεν κατακυρώθηκαν οι ψήφοι του προπονητή της εθνικής ομάδας, Σάουκι Γκαρίμπ και του αρχηγού, Αχμέντ Ελμοχαμαντί, αναφέρθηκε πως και αυτές οι ψήφιοι ήταν με κεφαλαία γράμματα, δεν είχαν την απαραίτητη σφραγίδα, ενώ επιπλέον ήταν εκπρόθεσμες.

Από την πλευρά τους, οι Αιγύπτιοι αναφέρουν ότι έστειλαν έγκαιρα όλα τα έγγραφα…

Ένα μεγάλο μπάχαλο!

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button