ΣΠΟΡ

Eurobasket 2022 | Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας στα τελικά της διοργάνωσηςΣτο Μιλάνο θα δώσει τη δική της μάχη για τους ομίλους του Eurobasket 2022 η Εθνική ομάδα – Οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη η Εθνική ομάδα θα βρίσκεται στον Γ΄όμιλο της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και εκτός από την διοργανώτρια Ιταλία και την Εσθονία που επέλεξε ως συνοδιοργανώτρια θα βρει απέναντι της και τις Κροατία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία.

Το Eurobasket θα διεξαχθεί το διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου σε 4 πόλεις χώρες (Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία) και συνολικά 5 διαφορετικές πόλεις (Βερολίνο, Κολωνία, Μιλάνο, Πράγα και Τιφλίδα).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά το Eurobasket θα διεξαγόταν φέτος (2021). Η πανδημία του κορονοϊού ωστόσο μετέθεσε την διοργάνωση (όπως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020) κατά έναν χρόνο.

Από εκεί και πέρα στη φάση των «16» που θα διεξαχθεί όπως και οι υπόλοιπες φάσεις της συνέχειας στο Βερολίνο, από την οποία αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια, προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

swell adv 2021

Ο όμιλος της Ελλάδας διασταυρώνεται στους «16» με τον τέταρτο όμιλο, όπου βρίσκονται οι Τσεχία, Πολωνία, Σερβία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αναλυτικά οι όμιλοι:

A’ ΟΜΙΛΟΣ – Τουρκία, Γεωργία, Ισπανία, Ρωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία
Β’ ΟΜΙΛΟΣ – Λιθουανία, Γερμανία, Γαλλία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Βοσνία
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ – Εσθονία, Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία.
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ – Πολωνία, Τσεχία, Σερβία, Φινλανδία, Ισραήλ, Ολλανδία.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button