Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡEurobasket 2022 | Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας στα τελικά της διοργάνωσης

Eurobasket 2022 | Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας στα τελικά της διοργάνωσης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Στο Μιλάνο θα δώσει τη δική της μάχη για τους ομίλους του Eurobasket 2022 η Εθνική ομάδα – Οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη η Εθνική ομάδα θα βρίσκεται στον Γ΄όμιλο της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και εκτός από την διοργανώτρια Ιταλία και την Εσθονία που επέλεξε ως συνοδιοργανώτρια θα βρει απέναντι της και τις Κροατία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία.

Το Eurobasket θα διεξαχθεί το διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου σε 4 πόλεις χώρες (Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία) και συνολικά 5 διαφορετικές πόλεις (Βερολίνο, Κολωνία, Μιλάνο, Πράγα και Τιφλίδα).

mechanical adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά το Eurobasket θα διεξαγόταν φέτος (2021). Η πανδημία του κορονοϊού ωστόσο μετέθεσε την διοργάνωση (όπως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020) κατά έναν χρόνο.

apostolakis adv 2

Από εκεί και πέρα στη φάση των «16» που θα διεξαχθεί όπως και οι υπόλοιπες φάσεις της συνέχειας στο Βερολίνο, από την οποία αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια, προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Ο όμιλος της Ελλάδας διασταυρώνεται στους «16» με τον τέταρτο όμιλο, όπου βρίσκονται οι Τσεχία, Πολωνία, Σερβία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

A’ ΟΜΙΛΟΣ – Τουρκία, Γεωργία, Ισπανία, Ρωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία
Β’ ΟΜΙΛΟΣ – Λιθουανία, Γερμανία, Γαλλία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Βοσνία
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ – Εσθονία, Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία.
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ – Πολωνία, Τσεχία, Σερβία, Φινλανδία, Ισραήλ, Ολλανδία.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble