ΣΠΟΡ

Ερχεται καμπάνα για Λουτσέσκου – Στην Πειθαρχική Επιτροπή ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚΟ Ράζβαν Λουτσέσκου φαίνεται ότι θα λογοδοτήσει για τα όσα είπε περί χιτλερικής Γερμανίας, σχετικά με το περσινό πρωτάθλημα. Στην Πειθαρχική Επιτροπή ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.Στην Πειθαρχική Επιτροπή αναμένεται να βρεθεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις δηλώσεις περί χιτλερικής Γερμανίας, σχετικά με το περσινό χαμένο πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε αντίστοιχες δηλώσεις για δεύτερη φορά.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν χρειάζεται κάποια άσκηση δίωξης από ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι και κάνουν λόγο για δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών Αρχών και Οργάνων.

Η ποινή που προβλέπεται είναι πρόστιμο από 20.000 ευρώ έως και 40.000 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής, μπορεί να επιβληθεί στον Λουτσέσκου απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Back to top button
Close
Close