ΣΠΟΡ

ΕΠΟ: Προς νέα αναβολή οι εκλογέςΟλοταχώς για αναβολή πάει και η νέα ημερομηνία ορισμού της εκλογικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, λόγω κορωνοϊού. Τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν θα επιτρέψουν συνέλευση με την παρουσία πλέον των 150 ατόμων σε αίθουσα ξενοδοχείου.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή για τη νέα ημερομηνία εκλογών που θα αναδείξει νέα διοίκηση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μια από τις σκέψεις που έχουν διαρρεύσει, είναι να οριστεί τέλη Δεκεμβρίου, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ώστε να μην παραταθεί ο χρόνος και αλλάξουν δεδομένα ώστε να εκλεγεί ο εκλεκτός της παρούσας τάσης στην προεδρία, Σταύρος Ψαρρόπουλος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ούτε όμως και τότε μπορεί να θεωρηθεί ως σίγουρο ραντεβού αρχαιρεσιών λόγω κορωνοϊού, ενώ πάντα ελοχεύει και η περίπτωση προσφυγής που ροκανίζει τον χρόνο.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για προσπάθεια της ΕΠΟ να πιέσει ζητώντας συνδρομή από τη FIFA ώστε να επιτρέψει η Κυβέρνηση τη διεξαγωγή εκλογών μέσα στον Δεκέμβριο.

swell adv 2021

Σύμφωνα με το SDNA, η εκτελεστική θα ασχοληθεί με το δημοσίευμα της «Αυγής» σχετικά με την έκθεση της FIFA για τα οικονομικά της. Εκτός από την ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν αποκλείεται η ομοσπονδία να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button