Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΕΠΟ: Προς νέα αναβολή οι εκλογές

ΕΠΟ: Προς νέα αναβολή οι εκλογές

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ολοταχώς για αναβολή πάει και η νέα ημερομηνία ορισμού της εκλογικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, λόγω κορωνοϊού. Τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν θα επιτρέψουν συνέλευση με την παρουσία πλέον των 150 ατόμων σε αίθουσα ξενοδοχείου.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή για τη νέα ημερομηνία εκλογών που θα αναδείξει νέα διοίκηση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μια από τις σκέψεις που έχουν διαρρεύσει, είναι να οριστεί τέλη Δεκεμβρίου, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ώστε να μην παραταθεί ο χρόνος και αλλάξουν δεδομένα ώστε να εκλεγεί ο εκλεκτός της παρούσας τάσης στην προεδρία, Σταύρος Ψαρρόπουλος.

mechanical adv 2021

Ούτε όμως και τότε μπορεί να θεωρηθεί ως σίγουρο ραντεβού αρχαιρεσιών λόγω κορωνοϊού, ενώ πάντα ελοχεύει και η περίπτωση προσφυγής που ροκανίζει τον χρόνο.

apostolakis adv 2

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για προσπάθεια της ΕΠΟ να πιέσει ζητώντας συνδρομή από τη FIFA ώστε να επιτρέψει η Κυβέρνηση τη διεξαγωγή εκλογών μέσα στον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το SDNA, η εκτελεστική θα ασχοληθεί με το δημοσίευμα της «Αυγής» σχετικά με την έκθεση της FIFA για τα οικονομικά της. Εκτός από την ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν αποκλείεται η ομοσπονδία να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble