ΣΠΟΡ

Επιστροφή στο παιχνίδι για τα επόμενα «μπλε αστέρια» του ΑΟΑΝ!Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, το παιχνίδι ξεκινάει και πάλι στο γήπεδο της Αμμούδας για τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας.
Μετά από την απρόσμενη και ξαφνική διακοπή της περασμένης περιόδου λόγω Covid-19, η ακαδημία του σωματείου αρχίζει και πάλι τη δράση της στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, τόσο για τα παιδιά τα οποία και πέρυσι ήταν στα τμήματα μας, αλλά και για όσα νέα ενδιαφέρονται να ερθουν στην οικογένεια του ΑΟΑΝ και να γινουν τα επόμενα «μπλε αστέρια».

Ενημερώνουμε σχετικά με τη λειτουργία της ακαδημία μας ότι συνεχίζουν μαζί μας οι προπονητές, Νίκος Τσώτσος (καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Νίκος Ψαθάκης (UEFA B’) και Γιώργος Σταυρακάκης (UEFA C’). Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη του Σταύρου Αφορδακού (Β. φυσικοθεραπευτή).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο γραφείο της ομάδας στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου, 18.30-19.30.

Για μας στον ΑΟΑΝ, παραμένει πάντα προτεραιότητα το καλύτερο για τα παιδιά-αθλητές. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει η ακαδημία μας να συνεχίσει να λειτουργεί σε οργανωμένα πλαίσια και με ασφαλείς συνθήκες εκγύμνασης για τα μέλη της.

swell adv 2021

Για περισσότερες πληροφορίες, Υπεύθυνοι της ακαδημίας μας είναι οι Γιάννης Φαρσάρης 6986404320 και Γρηγόρης Κοκολάκης 6948595447.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button