ΣΠΟΡ

Εγκρίθηκε εφαρμογή για τα στημένα από την FIFA

Η εφαρμογή «Red Button» θα υπάρχει για να δίνει στους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να καταγγέλλουν ανώνυμα προσεγγίσεις ή στημένα ματς.

Καινοτομία για να μην υπάρχει απόκρυψη και φόβος πια για τους ποδοσφαιριστές ώστε να προχωρούν στην αναφορά στημένων αγώνων είναι το επόμενο βήμα που ανακοίνωσε η FIFIPro (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών) και ενέκρινε η FIFA.

Σε πλήρη εφαρμογή πρόκειται σύντομα να τεθεί το «Red Button» και σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η FIFPro είναι ένα εργαλείο που σταματά πια το φόβο που βίωναν οι παίκτες. Το νέο app θα μπορεί να διατεθεί από την εθνική ομοσπονδία των ποδοσφαιριστών.

caffeine adv2020b

Οι πληροφορίες είναι κρυφές και μπορούν μόνο οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να κατεβάσουν την εφαρμογή ενώ τους δίνεται η επιλογή να δηλώσουν εάν προσεγγίστηκαν οι ίδιοι, κάποιος άλλος συμπαίκτης ή άκουσαν κάτι στις τάξεις της ομάδας τους.
Η εφαρμογή περιλαμβάνει εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί από την FIFA και οι πληροφορίες μέσω αυτής θα ερευνώνται από το τμήμα αθλητικής ακεραιότητας της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Στόχος όπως δηλώνει και ο νομικός διευθυντής της FIFPro, Ρόι Βέρμεερ είναι να σταματήσει να υπάρχει ο φόβος και οι ποδοσφαιριστές να μην σιωπούν με την ιδέα ότι βάζουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.

neratzoulis neo
Πηγή
sport-fm.gr

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button