Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΕγκρίθηκε εφαρμογή για τα στημένα από την FIFA

Εγκρίθηκε εφαρμογή για τα στημένα από την FIFA

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Καινοτομία για να μην υπάρχει απόκρυψη και φόβος πια για τους ποδοσφαιριστές ώστε να προχωρούν στην αναφορά στημένων αγώνων είναι το επόμενο βήμα που ανακοίνωσε η FIFIPro (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών) και ενέκρινε η FIFA.

Σε πλήρη εφαρμογή πρόκειται σύντομα να τεθεί το «Red Button» και σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η FIFPro είναι ένα εργαλείο που σταματά πια το φόβο που βίωναν οι παίκτες. Το νέο app θα μπορεί να διατεθεί από την εθνική ομοσπονδία των ποδοσφαιριστών.

mechanical adv 2021

Οι πληροφορίες είναι κρυφές και μπορούν μόνο οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να κατεβάσουν την εφαρμογή ενώ τους δίνεται η επιλογή να δηλώσουν εάν προσεγγίστηκαν οι ίδιοι, κάποιος άλλος συμπαίκτης ή άκουσαν κάτι στις τάξεις της ομάδας τους.
Η εφαρμογή περιλαμβάνει εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί από την FIFA και οι πληροφορίες μέσω αυτής θα ερευνώνται από το τμήμα αθλητικής ακεραιότητας της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

apostolakis adv 2

Στόχος όπως δηλώνει και ο νομικός διευθυντής της FIFPro, Ρόι Βέρμεερ είναι να σταματήσει να υπάρχει ο φόβος και οι ποδοσφαιριστές να μην σιωπούν με την ιδέα ότι βάζουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble