Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΧωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Στις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκυο 2020». Ωστόσο, λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό στην Αρχαία Ολυμπία δεν θα επιτραπεί πρόσβαση στο κοινό, ενώ θα γίνει παρουσία ελάχιστων δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΟΕ, σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελική πρόβα.

mechanical adv 2021

Αναλυτικά:

apostolakis adv 2

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας «Τόκυο 2020» στην Αρχαία Ολυμπία. Η πρόβα ήταν κλειστή για το κοινό λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και η Φλόγα άναψε από τις αχτίδες του ήλιου στα χέρια της Πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου και τη μουσική επιμέλεια ο συνθέτης Γιάννης Ψειμάδας. Την πρόβα επιμελήθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάσης Βασιλειάδης που έδωσε τις τελευταίες οδηγίες, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στην κανονική Τελετή.

Η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 11:30, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπαχ και του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρου Καπράλου και θα είναι κλειστή για το κοινό.

 

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...