ΣΠΟΡ

Χερσόνησος: Ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών – Συνελήφθη ο ένας


Τελευταία ενημέρωση:

Στον «αέρα» πήγε να τιναχτεί ποδοσφαιρικό ματς του τοπικού πρωταθλήματος στη Κρήτη, όταν δύο αντίπαλοι ποδοσφαιριστές, πιάστηκαν στα χέρια, με τον ένα να καταλήγει στο νοσοκομείο και τον άλλον στο τμήμα.Το επεισόδιο έγινε στον αγώνα Χερσόνησος – Βόνη (οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, για την 5η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του Ηρακλείου), όπου σύμφωνα με το cretalive, ένας ποδοσφαιριστής της Χερσονήσου φέρεται να επιτέθηκε σε παίχτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος τυχαίνει να είναι και αστυνομικός. Ο αντίπαλος του δέχτηκε ισχυρά χτυπήματα και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες καθώς του έγιναν πολλά ράμματα από την βίαιη συμπεριφορά του αντιπάλου του.

Το παιχνίδι διεκόπη με τον ποδοσφαιριστή που χειροδίκησε εις βάρος του να συλλαμβάνεται και να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ετικέτες

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close