ΣΠΟΡ

Champions League | Νέα διοργάνωση από το 2024

Η νέα διοργάνωση του Champions League αναμένεται να μπει σε ισχύ από την περίοδο 2024-25, όμως μένει να πάρει την έγκριση από τους συλλόγους.

Η νέα διοργάνωση του Champions League, δεν αναμένεται να αργήσει να έρθει. Ο τρόπος διεξαγωγής του θα αλλάξει από την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

brands heaven2021

Το πλάνο που έχει εκπονηθεί περιλαμβάνει 36 ομάδες να παίρνουν μέρος σε ένα μόνο γκρουπ. Αφού δημιουργηθεί μια βαθμολογία, με βάση το ranking της UEFA και αφού διεξαχθεί κλήρωση, κάθε σύλλογος θα αντιμετωπίζει δέκα ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας.

Στην συνέχεια θα ακολουθεί η πρώτη φάση των νοκ-άουτ. Η UEFA ήδη έχει ενημερώσει τους συλλόγους για τις αλλαγές που αναμένεται να υπάρξουν και τώρα πλέον μένει να πάρει από τους τελευταίους την τελικά έγκριση τους, σύμφωνα με την Marca.

neratzoulis neo

Όλα θα εγκριθούν τον Μάρτιο, αλλά πρώτα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα συναντήσει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το όλο εγχείρημα λογικά θα προχωρήσει αν και οι ομάδες δεν θα πάρουν τα χρήματα που τους υποσχέθηκαν αρχικά. Παρόλα αυτά θα είναι σαφώς περισσότερα σε σχέση με αυτά που λαμβάνουν με την υπάρχουσα μορφή της διοργάνωσης.
Σχετικά άρθρα

Back to top button