ΣΠΟΡ

Beach Volley 2018: Ευχαριστίες από την Ε.Ο.ΠΕ. για τον τελικό του Αγίου Νικολάου

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MASTERS Ανδρών και Γυναικών του 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Άγιο Νικόλαο, η Ελληνική Ομοσπονδία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στον συνδιοργανωτή Δήμο Αγ. Νικολάου και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη, τον Αντιδήμαρχο και τοπικό συντονιστή κ. Χάρη Αλεξάκη, την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Φαρσάρη και τον διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη για την άμεση υποστήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, τους Σαμαρείτες και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Την διοργάνωση του τελικού υποστήριξαν και οι ακτοπλοϊκές εταιρίες ΑΝΕΚ Lines και Blue Star Ferries με την ευγενική χορηγία τους και την απρόσκοπτη μετακίνηση αθλητών, διαιτητών και προσωπικού μέσα στη καρδιά της δύσκολης τουριστικής περιόδου.

Και για μία ακόμη φορά να αναφέρουμε για την σημαντική συμβολή τους, τους χορηγούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ARLA Protein, ΟΠΑΠ ΑΕ, VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική που ασφαλίζει όλες τις φετινές διοργανώσεις, GALA επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr.CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close