Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΑρης | Κατηγορείται για πλαστογράφηση συμβολαίου

Αρης | Κατηγορείται για πλαστογράφηση συμβολαίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η ΠΑΕ Άρης έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας για υπόθεση πλαστογράφησης συμβολαίου, η οποία σε περίπτωση ενοχής μπορεί να επιφέρει βαριές ποινές. Η θέση των κίτρινων για το επίμαχο ζήτημα

Στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ βρίσκεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο μια υπόθεση που αφορά την ΠΑΕ Άρης, η οποία αντιμετωπίζει μία ιδιαίτερα σοβαρή κατηγορία και αφορά φερόμενη πλαστογραφία.

mechanical adv 2021

Μετά από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής προέκυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία ονόματι Μπόρτσε Λάσκοφ είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας και εμφανιζόταν να αγωνίζεται στους κίτρινους.

apostolakis adv 2

Η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής έστειλε στην ΕΠΟ σχετικό ερώτημα για να μάθει τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εκείνη απάντησε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό.

Στα χέρια της Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής υπάρχουν δύο έγγραφα. Το ένα αφορά το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη, το οποίο φέρει τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Καρυπίδη, αλλά και ένα ακόμα το οποίο υποτίθεται ότι είχε στείλει η ΕΠΟ προς τους κίτρινους.

Ουσιαστικά κάποιος έχει πλαστογραφήσει τόσο την σφραγίδα της ΕΠΟ, όσο και την υπογραφή του Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εφόσον η ΠΑΕ Άρης κριθεί ένοχη, τότε μπορεί να τιμωρηθεί με βαριές ποινές. Βέβαια, βρίσκεται στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας εδώ και πάνω από ένα χρόνο, αλλά ακόμα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, ίσως γιατί περιμένει να δει τι θα συμβεί σε ποινικό επίπεδο.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΖΗΤΗΜΑ

Λίγη ώρα αργότερα, ο Άρης με ανακοίνωση τόνισε πως είναι στη διάθεση της επιτροπή δεοντολογίας για ο,τιδήποτε χρειαστεί. Αναλυτικά όσα αναφέρει η κίτρινη ΠΑΕ:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Ας μας πούνε για κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ερευνώνται.

Κατανοεί και ο πλέον αδαής που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές ντέρμπι, μάλιστα. Ξέρουμε καλά ότι ενοχλούμε…

Οι σκελετοί βρίσκονται στις ντουλάπες κάποιων άλλων, όχι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ας ψάξουν εκεί…».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble