ΣΠΟΡ

Αρχίζουν τα έργα ανακατασκευής στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗΜε τον ερχομό του 2021 έρχεται μια μεγάλη αλλαγή για τον ΟΦΗ.

Το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τη σημερινή του μορφή δε θα υπάρχει πια, αφού ξεκινούν τα έργα πλήρους ανακατασκευής σε όλους τους χώρους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο βήμα ενός έργου ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο, αφού τους επόμενους μήνες αναμένονται οι εξελίξεις για τον χώρο και έξω από τα «σύνορα» του ΒΑΚ.

Αυτή τη στιγμή, όμως η εκκίνηση γίνεται από το προπονητικό κέντρο, καθώς αρχίζει το «χτίσιμο» μιας σύγχρονης αθλητικής μονάδας για την πρώτη ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες.

swell adv 2021

Οι προπονήσεις για όσο διάστημα χρειαστεί θα γίνονται στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τους ανθρώπους των Κρητικών να έχουν ήδη μεριμνήσει για την μετακόμιση.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Έτσι, μετά από τρεις και πλέον 10ετίες το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα αποκτήσει νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, που θα παρέχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα σύγχρονες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς. Από την καθημερινή προπόνηση, την αποθεραπεία, αλλά και στιγμές χαλάρωσης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλήρως αλλάζει η κατάσταση και με τα γήπεδο. Το προπονητικό κέντρο θα διαθέτει πλέον αγωνιστικούς χώρους με φυσικό χλοοτάπητα, όμως στο σχέδιο περιλαμβάνεται και γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.


Σχετικά άρθρα

Back to top button