Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΑρχίζουν τα έργα ανακατασκευής στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ

Αρχίζουν τα έργα ανακατασκευής στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με τον ερχομό του 2021 έρχεται μια μεγάλη αλλαγή για τον ΟΦΗ.

Το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τη σημερινή του μορφή δε θα υπάρχει πια, αφού ξεκινούν τα έργα πλήρους ανακατασκευής σε όλους τους χώρους.

mechanical adv 2021

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο βήμα ενός έργου ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο, αφού τους επόμενους μήνες αναμένονται οι εξελίξεις για τον χώρο και έξω από τα «σύνορα» του ΒΑΚ.

apostolakis adv 2

Αυτή τη στιγμή, όμως η εκκίνηση γίνεται από το προπονητικό κέντρο, καθώς αρχίζει το «χτίσιμο» μιας σύγχρονης αθλητικής μονάδας για την πρώτη ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες.

Οι προπονήσεις για όσο διάστημα χρειαστεί θα γίνονται στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τους ανθρώπους των Κρητικών να έχουν ήδη μεριμνήσει για την μετακόμιση.

Έτσι, μετά από τρεις και πλέον 10ετίες το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα αποκτήσει νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, που θα παρέχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα σύγχρονες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς. Από την καθημερινή προπόνηση, την αποθεραπεία, αλλά και στιγμές χαλάρωσης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλήρως αλλάζει η κατάσταση και με τα γήπεδο. Το προπονητικό κέντρο θα διαθέτει πλέον αγωνιστικούς χώρους με φυσικό χλοοτάπητα, όμως στο σχέδιο περιλαμβάνεται και γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble