ΣΠΟΡ

Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης

Οριστική είναι η απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την κακουργηματική κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της εκβίασης για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Για δικαίωση κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό.

Απαλλάχτηκε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, από τις κατηγορίες για τα κακουργήματα που αφορούσαν διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και εκβίαση στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Την απόφαση αυτή πήρε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επικυρώνοντας το αρχικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και απέρριψε τα βασικά σημεία της αναίρεσης του Χαράλαμπου Βουρλιώτη ο οποίος θεωρούσε πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έπρεπε να δικαστεί και για τα συγκεκριμένα κακουργήματα.

Η αναίρεση για την κακουργηματική εκβίαση απορρίφθηκε ομόφωνα, ενώ για την εγκληματική και την απάτη απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία (2-1). Η είδηση αυτή έγινε γνωστή στο Δ.Σ της Super League και σχολιάζοντας την είδηση αυτή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για πανηγυρική δικαίωση.

Ετσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραπεμφθεί σε δίκη για αλλοίωσης ποδοσφαιρικού αποτελέσματος που είναι κακούργημα, αλλά και για την κατηγορία της σύστασης συμμορίας, που είναι πλημμέλημα.CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close