ΣΠΟΡ

Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΑΝ ο Βασίλης ΣταυριανουδάκηςΣτο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΑΝ θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Σταυριανουδάκης, αποδεχόμενος την πρόταση των ανθρώπων της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Ηροδότου, που μόλις πριν απο λίγες ώρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του απο την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, επέλεξε να αποδεχτεί την πρόταση των ανθρώπων του Αγίου Νικολάου και πλέον εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Νίκου Σουργιά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο ίδιος πάντως, επιστρέφει στον ΑΟΑΝ και τον Άγιο Νικόλαο, έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας για περίπου 1.5 χρόνο, πανηγυρίζοντας μαζί της μάλιστα και την άνοδό της στην Γ Εθνική.

Με τη προσθήκη αυτή, στελεχώθηκε πλέον πλήρως το τεχνικό επιτελεί του ΑΟΑΝ, προσθέτοντας ένα μέλος σημαντικό, που απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες στον Ηρόδοτο και ιδιαίτερα δίπλα στον Λευτέρη Πουπάκη.

swell adv 2021

Υπενθυμίζουμε, δίπλα στον Νίκο Σουργιά παραμένει ο Αντώνης Γιαννακάκης ως άμεσος συνεργάτης του, χρέη γυμναστή έχει αναλάβει ο Μάκης Φθενάκης και αυτά του φυσικοθεραπευτή ο Αυξέντιος Κεκελέκης και πλέον ολοκληρώθηκε το τεχνικό επιτελείο με την προσθήκη του προπονητή τερματοφυλάκων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button