Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΑΟΑΝ: Ο πολύτιμος «Έντι» μας!

ΑΟΑΝ: Ο πολύτιμος «Έντι» μας!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει σαν διοικητικό συμβούλιο στον ΑΟΑΝ, προκειμένου το σωματείο να πλησιάσει και να φτάσει σε ένα επίπεδο αντίστοιχο αυτών των επαγγελματικών κατηγοριών, ήταν και είναι δύσκολη, όμως είναι κάτι το οποίο εξ αρχής ήταν η βασική μας προτεραιότητα, γνωρίζοντας πως με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και για αγωνιστικές επιτυχίες, οι οποίες και είναι ο «καθρέπτης» για τη δουλειά η οποία γίνεται και λίγοι μπορούν να γνωρίζουν.

Το ευτύχημα είναι ότι βρήκαμε σύμμαχους με την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο, για τον ΑΟΑΝ, για τον Άγιο Νικόλαο και την ίδια όρεξη για εξέλιξη γύρω από το αντικείμενο του ποδοσφαίρου.

mechanical adv 2021

Ένας πολύ σημαντικός και δυνατός κρίκος, στη γερή αλυσίδα που έχει φτιαχτεί την τελευταία διετία, στην οποία η ομάδα μας ξεκίνησε την επιστροφή της για να βρεθεί εκεί που ανήκει, είναι ο Αυξέντιος Κεκελέκης.

apostolakis adv 2

Ένας Άνθρωπος ο οποίος από την πρώτη στιγμή «έδεσε» με τη φιλοσοφία που ακολουθεί η ομάδα και η ομάδα ακολούθησε τις ιδέες, τις γνώσεις και τη διάθεση του να την βοηθήσει στο να περάσει σε άλλο επίπεδο.

Ο δικός μας «Έντι», ένας ακόμη από τους ρομαντικούς του χώρου, για τρίτη σεζόν αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος του τεχνικού μας επιτελείου, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του αφιλοκερδώς ως φυσικοθεραπευτής και υπεύθυνος αποκατάστασης των παικτών, στους οποίους είναι πάντα δίπλα σε ότι χρειάζονται και πέρα από το κομμάτι των τραυματισμών τους, ενώ η σχέση του με τον πρόεδρο του σωματείου μας Γρηγόρη Κοκολάκη, έχει ξεφύγει από τα απλά όρια της συνεργασίας, με μια φιλία που «γεννήθηκε» μέσα από τον ΑΟΑΝ.

Ο ίδιος, θέλησε να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο φέτος τις συνθήκες δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, παρέχοντας της το σύστημα κινηματικής ανάλυσης ποδοσφαίρου με GPS, κάτι ιδιαίτερα δαπανηρό, αποδεικνύοντας τόσο την αγάπη του για τον ΑΟΑΝ βάζοντας το εγώ κάτω από το εμείς, αλλά και το πόσο θέλει να εξελίσσεται πάνω στο αντικείμενο του, με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας.
Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι αγαπάνε τον ΑΟΑΝ και τους θέλουμε να αποτελέσουν τους επόμενους κρίκους της αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου ο Άγιος Νικόλαος να αποκτήσει και πάλι τον εκπρόσωπο που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη βοήθεια όλων εμάς, που βρισκόμαστε ως εθελοντές για το μπλε αστέρι.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble