Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΑΟΑΝ: Η αντεπίθεση παραμονής ξεκινάει την Κυριακή

ΑΟΑΝ: Η αντεπίθεση παραμονής ξεκινάει την Κυριακή

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί στην Γ’ εθνική από τον Σεπτέμβριο, μπαίνει στο τελευταίο μέρος του, εδώ που πλέον όλα θα κριθούν.

Στην τελική ευθεία, στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, όπως από την πρώτη στιγμή και όλα όσα καταφέραμε. Με σημαντικές νίκες, οι οποίες μας επιτρέπουν να έχουμε τις δικές μας ελπίδες και αρκετές πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Εκεί που όλοι θέλουμε να είμαστε και την επόμενη σεζόν, εκεί που το λιγότερο αξίζει να βρίσκεται ο ΑΟΑΝ.

mechanical adv 2021

Στον ιδιαίτερο και αμφίρροπο 8ο όμιλο, που όλα παίζονται στις λεπτομέρειες, η υπεράσπιση της έδρας στα play out της παραμονής θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα σε κάθε ομάδα και το στάδιο του Αγίου Νικολάου, εκεί που γράφτηκαν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του σωματείου μιας και παραδοσιακά έδινε στον ΑΟΑΝ μεγάλη δυναμική έναντι των αντιπάλων του, οφείλει να είναι όπως του αρμόζει στα πέντε ματς «φωτιά», στα πέντε ματς που στόχος είναι οι δεκαπέντε βαθμοί που θα «σφραγίσουν» την παρουσία της ομάδα μας στην κατηγορία.

apostolakis adv 2

Μια γεμάτη κερκίδα από τους φίλους του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, που θέλουν την επόμενη σεζόν να μας βρει και πάλι δυνατούς σε επίπεδο Κρήτης. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και κόσμος, έχουμε καταλάβει τη σημασία και την κρισιμότητα των αγώνων που έρχονται και την Κυριακή, όλοι μαζί για μια ακόμη φορά, ενωμένοι, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο ΑΟΑΝ είναι και μένει στην Γ’ εθνική. Οι μεγάλες ομάδες είναι γνωστό πως φαίνονται στα δύσκολα και τώρα, στην τελική ευθεία, δείχνουμε και πάλι ποιος πραγματικά είναι ο ΑΟΑΝ.

Βήμα, βήμα πορευτήκαμε τους τελευταίους μήνες, με χαρές, πανηγύρια, συγκινήσεις, προβληματισμούς, στεναχώριες, νεύρα, όλα για το μπλε αστέρι, το οποίο φωτίζει και πάλι τις ποδοσφαιρικές Κυριακές μας. Και οι Κυριακές που έρχονται μας θέλουν όλες δίπλα του, με φωνή, χειροκρότημα και παλμό, δίνουμε την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για τις νίκες της παραμονής, τις νίκες που θα δείξουν ότι ο ΑΟΑΝ αξίζει να βρίσκεται ψηλά.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 απέναντι στον ΑΟ Πόρου δεν αφήνουμε άλλους βαθμούς να χαθούν και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν πλέον να πιστεύει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στον Άγιο Νικόλαο.

Η αντεπίθεση ξεκινάει τώρα και μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα πριν τη διαδικασία των play out απέναντι σε έναν βασικό μας αντίπαλο στην αποφυγή της τελευταίας θέσης, με μια νίκη σημαντική για περισσότερους από έναν λόγους, εκτός του ότι θα ξεκινήσουμε από διαφορετική αφετηρία από τους υπόλοιπους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble