ΣΠΟΡ

ΑΟΑΝ: Η αντεπίθεση παραμονής ξεκινάει την ΚυριακήΤο όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί στην Γ’ εθνική από τον Σεπτέμβριο, μπαίνει στο τελευταίο μέρος του, εδώ που πλέον όλα θα κριθούν.

Στην τελική ευθεία, στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, όπως από την πρώτη στιγμή και όλα όσα καταφέραμε. Με σημαντικές νίκες, οι οποίες μας επιτρέπουν να έχουμε τις δικές μας ελπίδες και αρκετές πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Εκεί που όλοι θέλουμε να είμαστε και την επόμενη σεζόν, εκεί που το λιγότερο αξίζει να βρίσκεται ο ΑΟΑΝ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στον ιδιαίτερο και αμφίρροπο 8ο όμιλο, που όλα παίζονται στις λεπτομέρειες, η υπεράσπιση της έδρας στα play out της παραμονής θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα σε κάθε ομάδα και το στάδιο του Αγίου Νικολάου, εκεί που γράφτηκαν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του σωματείου μιας και παραδοσιακά έδινε στον ΑΟΑΝ μεγάλη δυναμική έναντι των αντιπάλων του, οφείλει να είναι όπως του αρμόζει στα πέντε ματς «φωτιά», στα πέντε ματς που στόχος είναι οι δεκαπέντε βαθμοί που θα «σφραγίσουν» την παρουσία της ομάδα μας στην κατηγορία.

Μια γεμάτη κερκίδα από τους φίλους του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, που θέλουν την επόμενη σεζόν να μας βρει και πάλι δυνατούς σε επίπεδο Κρήτης. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και κόσμος, έχουμε καταλάβει τη σημασία και την κρισιμότητα των αγώνων που έρχονται και την Κυριακή, όλοι μαζί για μια ακόμη φορά, ενωμένοι, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο ΑΟΑΝ είναι και μένει στην Γ’ εθνική. Οι μεγάλες ομάδες είναι γνωστό πως φαίνονται στα δύσκολα και τώρα, στην τελική ευθεία, δείχνουμε και πάλι ποιος πραγματικά είναι ο ΑΟΑΝ.

swell adv 2021

Βήμα, βήμα πορευτήκαμε τους τελευταίους μήνες, με χαρές, πανηγύρια, συγκινήσεις, προβληματισμούς, στεναχώριες, νεύρα, όλα για το μπλε αστέρι, το οποίο φωτίζει και πάλι τις ποδοσφαιρικές Κυριακές μας. Και οι Κυριακές που έρχονται μας θέλουν όλες δίπλα του, με φωνή, χειροκρότημα και παλμό, δίνουμε την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για τις νίκες της παραμονής, τις νίκες που θα δείξουν ότι ο ΑΟΑΝ αξίζει να βρίσκεται ψηλά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 απέναντι στον ΑΟ Πόρου δεν αφήνουμε άλλους βαθμούς να χαθούν και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν πλέον να πιστεύει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στον Άγιο Νικόλαο.

Η αντεπίθεση ξεκινάει τώρα και μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα πριν τη διαδικασία των play out απέναντι σε έναν βασικό μας αντίπαλο στην αποφυγή της τελευταίας θέσης, με μια νίκη σημαντική για περισσότερους από έναν λόγους, εκτός του ότι θα ξεκινήσουμε από διαφορετική αφετηρία από τους υπόλοιπους.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button