ΣΠΟΡ

ΑΟΑΝ | Γενική συνέλευση και εκλογές – ΑποτελέσματαΠραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΑΟΑΝ, με την παρουσία του κόσμου να είναι ιδιαίτερα έντονη και εντυπωσιακή στο κινηματοθέατρο «Χριστίνα», δείχνοντας ακόμη μια φορά την στήριξη του στην ομάδα της πόλης, τη δική του ομάδα.

Έγινε απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ. και εν συνεχεία παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες, από τις οποίες προέκυψε το ακόλουθο Δ.Σ. σύμφωνα με τις ψήφους των μελών: Μακράκης Εμμανουήλ, Μυλωνάκης Χριστόφορος, Ζαχαριάς Κωνσταντίνος, Δανδουλάκης Ιωάννης, Δατσέρης Κωνσταντίνος, Νίχλος Αντώνης, Παπαδογιαννάκης Λουκάς, Αλέξης Εμμανουήλ, Παντερμαράκης Ζαχαριάς, Κοκολάκης Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Ευάγγελος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τις επόμενες ημέρες το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να ανατεθούν πόστα και ρόλοι.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Μάρης Λάμπρος,Φαρσαρης Ιωάννης και Φωκας Ιωάννης

swell adv 2021

aoan2

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button