Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΑΟ Ελούντας: Ο πρώτος στόχος πραγματοποιήθηκε (pics)

ΑΟ Ελούντας: Ο πρώτος στόχος πραγματοποιήθηκε (pics)

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για το νέο ΔΣ αλλά και για την ίδια την ομάδα του ΑΟ Ελούντας.

Με την αναβάθμιση και ανακαίνιση των αποδυτηρίων της Ακαδημία που πριν ήταν απλά μία αποθήκη το ΔΣ ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν με την εξής δήλωση:

mechanical adv 2021

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ΑΟ Ελούντας, βάλαμε κάποιους στόχους. Ένας από τους κυριότερους ήταν η αναβάθμιση των κτιριακών δομών του γηπέδου. Στραφήκαμε στους ιδιώτες, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά κυρίως.

apostolakis adv 2

Οι πρώτες που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας ήταν οι ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου Blue Palace, a Luxury Collection Resort’s & Spa, Crete κα Αγάπη και κα Κωστάντζα Σμπώκου. Ανέλαβαν αποκλειστικά την αναβάθμιση και ανακαίνιση των αποδυτηρίων της Ακαδημίας που μέχρι πριν ήταν αποθήκη. Τα αποδυτήρια παραδόθηκαν στους προπονητές μας τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και πλέον οι αθλητές της Ακαδημίας έχουν το δικό τους χώρο για να αλλάζουν και να κάνουν το μπάνιο τους μετά την προπόνηση ή τον αγώνα.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟ Ελούντας, των γονέων των αθλητών της Ακαδημίας, των προπονητών και όλων των αθλητών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κα Αγάπη και κα Κωστάντζα Σμπώκου και την ομάδα τους για την τεράστια αυτή προσφορά τους!

Πάμε γερά!

Εκ μέρους του ΔΣ,

Ο Πρόεδρος ΑΟ Ελούντας
Γεώργιος Λουκάκης

Υπεύθυνος Ακαδημίας ΑΟ Ελούντας
Μιχάλης Παπαντωνάκης

Δείτε φωτογραφίες από τα νέα αποδυτήρια:

nea apoditiria elounda 2 nea apoditiria elounda 3

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...