Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΑγιά Σοφιά - OPAP Arena | «Τρέχουν» τα έργα σε όλα τα...

Αγιά Σοφιά – OPAP Arena | «Τρέχουν» τα έργα σε όλα τα μέτωπα | Photos

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις εσωτερικές, αλλά και τις εξωτερικές εργασίες του γηπέδου της ΑΕΚ που «τρέχουν» καθημερινά, ενώ σημαντική πρόοδο παρουσιάζει και το έργο της υπογειοποίησης.

Κάθε μέρα που περνάει η ΑΕΚ έρχεται όλο και πιο κοντά στη μεγάλη στιγμή της επιστροφής της στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena «τρέχει» με εργασίες σε όλα τα μέτωπα. Είτε αυτές αφορούν τα εσωτερικά, είτε τα εξωτερικά του γηπέδου, ενώ κανονικά προχωράει και το έργο της υπογειοποίησης στις Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών.

mechanical adv 2021

Νέες φωτογραφίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια δείχνουν την πρόοδο των εργασιών που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Το εξωτερικό «ντύσιμο» του νέου σπιτιού της Ένωσης εξελίσσεται, εσωτερικά οι εργασίες προχωρούν σε όλους τους χώρους, τόσο στο κύριο μέρος του γηπέδου όσο και στο κτίριο που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα μουσεία της Ιστορίας της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, ενώ οι σουίτες περιμένουν να πάρουν την οριστική τους μορφή.

apostolakis adv 2

Την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η υπογειοποίηση εξελίσσεται, ένα έργο συνδεδεμένο με τη λειτουργία του γηπέδου, το οποίο παράλληλα θα αναμορφώσει την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τα περιφερειακά έργα που θα λάβουν χώρα επίσης.

pic10

pic3

pic4

pic5

pic6

pic7

pic8

gipedo1

gipedo2

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble