ΣΠΟΡ

Αυτό θα είναι το νέο διοικητικό σχήμα του Α.Ο.Α.Ν.

Τελευταία ενημέρωση:

Οι Μιχάλης Μενεγάκης και Μύρωνας Πολυχρονάκης ανέλαβαν επίσημα τα ηνία του ΑΟΑΝ και είναι αυτοί που θα κινήσουν τα νήματα ο πρώτος σαν πρόεδρος και υπεύθυνος της πρώτης ομάδας ποδοσφαίρου και ο δεύτερος σαν υπεύθυνος των τμημάτων μπάσκετ και ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ με συνεργάτη τον Μιχάλη Πατερμαράκη, σε μια ιδιαιτερότητα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπου υπήρξαν ως γνωστών ριζικές αλλαγές από την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής και το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στα γραφεία του σωματείου, τα οποία επέστρεψαν στην έδρα της ομάδας στο στάδιο του Αγίου Νικολάου.

Στη συνεδρίαση η οποία ακολούθησε μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, με θέμα την ανάθεση αρμοδιοτήτων των μελών στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αποφασίστηκε ο κ. Μενεγάκης να αναλάβει πρόεδρος και να το εκπροσωπεί στην ΕΠΣ Λασιθίου, ενώ εξουσιοδοτήθηκε από το Δ.Σ. ώστε μαζί με τον ταμία Χαρίλαο Χανδάνο να την εκπροσωπεί και στην κίνηση λογαριασμού στην Εθνική τράπεζα.

Ο Γιώργος Νεραντζούλης ανέλαβε χρέη γενικού αρχηγού, γενικός γραμματέας η Κατερίνα Χατζηδάκη με βοηθό γραμματέα τον κ. Πολυχρονάκη ο οποίος όπως προαναφέραμε στα γενικά του καθήκοντα είναι υπεύθυνος στα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαιρικού και καλαθοσφαίρισης μαζί με τον κ. Πατερμαράκη ο οποίος τυπικά είναι μέλος και επιτροπή μεταγραφών οι Θανάσης Γκέκας και Γιάννης Δετοράκης, σε συνεργασία με τους κυρίους Μενεγάκη και Νεραντζούλη.

Αναλυτικά το Δ.Σ.

Πρόεδρος: Μιχάλης Μενεγάκης

Γενικός αρχηγός: Γιώργος Νεραντζούλης

Γραμματέας: Κατερίνα Χατζηδάκη

Βοηθός γραμματέα: Μύρων Πολυχρονάκης

Ταμίας: Χαρίλαος Χανδάνος

Έφορος υλικού: Ευάγγελος Ματθαιάκης

Επιτροπή μεταγραφών: Θανάσης Γκέκας-Γιάννης Δετοράκης

Μέλος: Μιχάλης Πατερμαράκης

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close