ΣΠΟΡ

Αφαίρεση έξι βαθμών στον Αρη για πλαστογραφία

Σοκ προκάλεσε στον Αρη η απόφαση, σύμφωνα με την οποία η ομάδα καλείται να ξεκινήσει με -6 βαθμούς το νέο πρωτάθλημα.

Η  Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχαν ασκήσει οι «κίτρινοι» κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, για την υπόθεση πλαστογραφίας του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μπόρτσε Λάσκοφ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης είχε πλαστογραφήσει τόσο τη σφραγίδα της ΕΠΟ όσο και την υπογραφή του εκτελεστικού γραμματέα της, Αλέξη Δέδε, στο συμβόλαιο του παίκτη που είχε αγωνιστεί την περίοδο 2018-19 στην ομάδα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Αρης εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως θα προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο (CAS) προκειμένου να δικαιωθεί. «Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, η αμαρτωλή επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ολοκλήρωσε το “έγκλημα” κατά της ΠΑΕ Αρης, απορρίπτοντας την έφεση που καταθέσαμε για την υπόθεση Λάσκοφ. Σε μια υπόθεση, όπου ξεκάθαρα ο Αρης δεν έχει καμία εμπλοκή, σε μια υπόθεση που η ίδια η πλευρά Λάσκοφ ομολόγησε ότι φέρει την ευθύνη της πλαστογραφίας, παρουσιάζοντας μάλιστα και μάρτυρα. Η απόφαση είναι ο ορισμός του σκανδάλου», τόνισε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις, την ώρα που στα μεταγραφικά τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο διεθνής Τσέχος στόπερ Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός Σάντε Σίλβα.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button