ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: Ξεπούλησαν το όνομα «Αγιά Σοφιά» στον ΟΠΑΠ για 10 εκ. ευρώ;

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η Αγιά-Σοφιά, πήρε και επισήμως το όνομα «ΟΠΑΠ Arena» σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έγινε στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» το βράδυ της Τετάρτης (22/7).

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης, όπως βεβαίως και η διοίκηση του συλλόγου, βρέθηκαν στο event για την επισημοποίηση της ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου που βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανέγερσής του. Μάλιστα, η σημαντική συμφωνία των δύο πλευρών είναι πενταετής αντί 10 εκ. ευρώ.

caffeine adv2020b

Το «παρών» έδωσαν εκ μέρους της ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οι Μηνάς Λυσάνδρου, Ίλια Ιβιτς, Δημήτρης Ασλανίδης, Αλέξης Αλεξίου, Αγγελική Αρκάδη, Νίκος Καραούζας, ο προπονητής της ομάδας Μάσιμο Καρέρα αλλά και οι παίκτες. Επίσης, παραβρέθηκαν και στελέχη του ΟΠΑΠ, μεγάλες μορφές της ιστορίας της Ένωσης όπως οι Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Σεραφείδης και Μιχάλης Συμιγδάλας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε κι ένα εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για το νέο σπίτι της Ενωσης.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button