ΣΠΟΡ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Πέντε χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Τα περσινά αίσχη με τα μεγάλα επεισόδια στο Βόλο στον μεταξύ τους τελικό, έχουν σημάνει συναγερμό στις Αρχές για το Σαββατιάτικο ματς. Οι δύο ομάδες θα έχουν από περίπου 17.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν και ταξίδι από τη Βόρεια Ελλάδα προς την Αθήνα (αναμένονται περίπου 200 λεωφορεία).

Για τον λόγο αυτό αναμένεται η αστυνομία να διαθέσει περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς για να… πάνε όλα καλά. Ισχυρή αστυνομική δύναμη που θα αποτελείται από σχεδόν το σύνολο των δυνάμεων των ΜΑΤ, της Άμεσης Δράσης, πλήθος αστυνομικών της Ασφάλειας και βεβαίως θα βρίσκονται εισαγγελείς στο Κέντρο Επιχειρήσεων για την άμεση λήψη αποφάσεων και συλλήψεων εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο.

Τα οριστικά μέτρα ασφαλείας αναμένεται να αποφασιστούν την Παρασκευή, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ θα υπάρχουν σε κάθε σημείου του γηπέδου, ακόμη και στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close