ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: Μία ξενάγηση στην Αγιά Σοφιά με τα μάτια της ψυχήςΟ Μάρκος Κυκιβαράκης γεννήθηκε το 1958, έχασε την όραση του το 1968 και από το 1971 παρακολουθεί όλα τα ματς της Ένωσης είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια (πέταλο, Θύρα 3 και Θύρα 18) είτε στα άλλα γήπεδα που χρησιμοποιήθηκαν ως έδρες, με έναν τρόπο που είναι ανεπανάληπτος.

Ο πιστός φίλος της ΑΕΚ επισκέφτηκε για πρώτη φορά, από τότε που ξεκίνησαν τα έργα, το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεναγήθηκε σε μέρη για εκείνον πολύ γνωστά και διηγήθηκε στους ανθρώπους της Ένωσης και εκείνος την κιτρινόμαυρη ιστορία από τον ίδιο ακριβώς χώρο στον οποίο καθόταν ανελλιπώς από το 1971, με πρώτο του ματς αυτό με την Ίντερ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών της περιόδου 1971-72.

Η ιστορική αναδρομή για την αγαπημένη του ομάδα, την οποία και παρακολουθεί με τον δικό του τρόπο και τα μάτια της ψυχής εδώ και περίπου πενήντα χρόνια, έγινε για τις ανάγκες του επετειακού video, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο από το κανάλι της ομάδας στο youtube για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ.

Πηγή
Πρώτο Θέμα

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close