Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΑΕΚ | Εγκρίθηκε κονδύλι για το εσωτερικό του νέου γηπέδου

ΑΕΚ | Εγκρίθηκε κονδύλι για το εσωτερικό του νέου γηπέδου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ακόμα ένα βήμα έλαβε χώρα για την ολοκλήρωση της κατασκευής της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena καθώς εγκρίθηκε το κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής για τα εσωτερικά έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 14 εκατ. ευρώ το οποίο απέμενε από τη συνολική χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ λόγω των μειοδοτικών διαγωνισμών σε άλλα έργα.

mechanical adv 2021

Πλέον το μόνο που απομένει είναι και η έγκριση του ποσού που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσουν και τα περιφερειακά – υποστηρικτικά έργα του γηπέδου, κάτι για το οποίο έχει μεριμνήσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

apostolakis adv 2

Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής:

Την Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ» συνολικού προϋπολογισμού 14.221.205.86€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά, όπως αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, τα έργα που θα προχωρήσουν στο εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena έπειτα από την έγκριση του ποσού από την Περιφέρεια Αττικής.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble